İNSANLARA İNANMAK

Ağustos 13, 2017



Güçlü bir yan bulun.

Cesaretlendirmek istediğiniz birini düşünün. Bu kişinin sahip olduğu güçlü bir özellik aklınıza getirin ve bunu ona gösterin. Kişiye olan güveninizi gösterme fırsatı olarak etkileşiminizi kullanın.


Geçmiş başarıların üzerinde durun.

Bir insana yakın gelecekte farklı bir görev verecekseniz, o kişinin geçmiş başarılarını hatırlamak üzere kendinize zaman ayırın. Daha sonra bu kişiyle buluştuğunuzda, geçmişteki başarıları gözden geçirin. (Bu süreci tamamlarsanız ve geçmiş bir başarı hatırlayamazsanız, bu, o insanı tanımak için çok az zaman harcadığınızı gösterir. Daha iyi tanımak amacıyla beraber daha çok zaman geçirmeyi planlayın.)


Başkalarının zor dönemlerini atlatmasına yardım edin.

Son zamanlarda herhangi bir şekilde bozgun yaşamış bir iş arkadaşınız, dostunuz, çalışanınız veya aile üyeniz varsa, bu konu hakkında konuşmak üzere zaman ayırın. Tüm hikayeyi anlatmalarını sağlayın ve bittiğinde, onlara değer verdiğinizi ve hâlâ inandığınızı açıkça ortaya koyun.


Hemen başlayın.

Kurumunuza yeni insanları dahil ettiğinizde, ilişkileri hemen başlatın. Onları takdir etmek için kendilerini ispat etmelerini beklemek yerine, herhangi bir alanda sonuç almadan önce sürekli onlara ve yeteneklerine duyduğunuz güveni gösterin. Böyle yaparsanız, olumlu beklentilerinizi karşılamak için hevesle çalışmalarından memnun kalacaksınız.

You Might Also Like

8 yorum

  1. Hoş geldin. Hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Kesif etkinliginden geliyorum takipteyim 😊

    YanıtlaSil
  3. Merhaba.Kesif etkinliginden takibe geldim 😊

    YanıtlaSil
  4. Hepinize çok teşekkür ederim hoşgeldiniz arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
  5. Bir izleyici arkadaşın izledikleri listesinden sayfanıza geldim, yararlı bilgiler, dikkatle okudum yazınızı. :)

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı